Konfi' klubben


Torsdag aften er for teenagerne

En til to torsdage i måneden kl. 19.00 mødes Konfi’klubben i Solvang Kirkes kælder. På en typisk aften er der konkurrencer eller boldspil, vi hører musik, ser film, holder andagt, synger måske, spiser lidt, men først og fremmest hygger vi os sammen. Det vigtigste formål med klubben er, at vi har et trygt sted og møder ledere, som vi kan stole på.

Kirkens konfirmander møder Konfi’klubben på konfirmandlejren og ved andre aktiviteter, og lærer på den måde klubben og lederne at kende. Men klubben er også åben for andre i aldersgruppen.

Hvem er Konfi’klubben?

Vi er en gruppe af nye og ældre konfirmander, der godt kan lide, at der er lidt fart på. Derfor har vi "Konfi'klubben" i Solvang kirke, et sted hvor man kan komme og deltage i de aktiviteter der er planlagt for aftenen, eller bare for tale med lederne om en masse ting.

Hvad kan jeg få ud af at komme i klubben?

Mange nye venner, kendskab til Jesus Kristus og mængder af fede oplevelser.

Det koster ingenting - dog kan der forekomme overnatninger, lejr og andre arrangementer, hvor der bliver opkrævet et symbolsk beløb.

Skal jeg være medlem for at komme?

Der er intet krav om, at man skal være medlem for at deltage, det skal dog siges, at vi henvender os til unge i alderen 13-18 år.

Hvem er leder?

Klubben er styret af "gamle" konfirmander:
Denise (Formand)  og Michael (Næstformand)

Yderligere information:

Denise Mortensen  (formand) tlf. 60 13 28 07
Michael Hall  tlf.: 28 51 64 42

Følg os på Facebook

Se også vores hjemmeside KONFIKLUBBEN

 

   Konfi klubben