undefined

Legestue i Solvang Kirke

Vi holder sommerferie i legestuen.  Første gang efter sommerferien er den 10. september. Vi glæder os til at være sammen med jer igen efter ferien.

I legestuen kan du hver tirsdag frit komme med dine børn. Legestuen er et uforpligtende frirum i Solvang kirke, hvor forældre, dagplejemødre og børn mødes i et trygt fællesskab - tilmelding er ikke nødvendig, og det er et gratis tilbud.

Legestuen er en fantastisk mulighed for børn, hvor de kan interagere med andre børn og udvikle sociale færdigheder. Legestuen er målrettet børn mellem 1 og 5 år. 

Formålet med vores legestue er at skabe et rum, hvor børn og deres forældre eller plejere kan samles for at lege, socialisere og nyde forskellige aktiviteter i en kristen kontekst. Et sted hvor børnene kan høre bibelhistorie, danse, lege og synge. Man er også meget velkommen til at tage en madpakke med hjemmefra og nyde den i fællesskabet. Vi tilbyder en sikker og venlig atmosfære, hvor forældre eller plejere kan deltage i samtaler, dele erfaringer og styrke forbindelse. 

Gennem vores legestue ønsker vi at skabe et rum, hvor børn og familier kan føle sig velkomne i Solvang Kirke.

Legestuen har åbent tirsdage
fra kl.  9.15 til 11.30

Kontaktoplysninger:

Sognemedhjælper Agnessa Thovmasian
E-mail: azt@SolvangKirke.dk
Tlf.: 2340 8175

Solvang Sognekontor
Remisevej 10
2300 København S
Tlf.: 3259 9162
E-mail: Solvang.Sogn@km.dk

Kontakt Agnessa hvis du har spørgsmål. Download flyer.