Kristendom for nysgerrige   

Et kompakt kursusforløb med fokus på de grundlæggende ting i den kristne tro. Kurset henvender sig til mennesker, der gerne vil lære mere om hvad kristendom og tro er for en størrelse. Som titlen antyder er der rig mulighed for at stille alle de spørgsmål man må have til og om kristendommen.

For hvem 
Kurset er for dig som er nysgerrig på Gud, kirke eller tro - alle er velkomne. Der kræves ingen forudsætninger - andet end nysgerrighed!

Hvordan 
Kurset foregår over seks tirsdage med start tirsdag den 16. januar, fra kl. 18.30 til 21.00. Hver gang begynder vi med fællesspisning, hvorefter der er et lille oplæg som der samtales over og stiller spørgsmål til.  Kurset er gratis, men maden koster 20,- pr. gang. Samtalen er en vigtig del af kurset. Det foregår i en tillidsfuld atmosfære, hvor alle kan komme til orde og dele tanker med de andre i gruppen. Enighed er hverken en forudsætning eller et mål for kurset.

Tilmelding og spørgsmål
Har du spørgsmål om deltagelse i Kristendomskursus  kan du altid kontakte en af præsterne Carsten Kofoed Espersen, tlf.: 2340 8133 eller Jonatan Hauge Noldegaard, tlf. 2340 8197. Tilmelding kan også foretages her

Download flyer om Kristendom for nysgerrige